World Figure Skater

Off and on!

Dubai

Tere kõigile!

Alates aprillikuust kuni suve lõpuni on minul iluuisutajana so called off-season. Mis minule tähendab aega tegeleda kõige sellega, millega hooaja sees aega ei leia..

Alustan sellest, et tänase 26.mai seisuga olen alates hooaja lõpust reisinud järgnevatesse sihtkohtadesse:

Muskaat, Omaan

Dubai, AÜE

Abu Dhabi, AÜE

New York, Ameerika Ühendriigid

Berliin, Saksamaa

Istanbul, Türgi

Malta saared.

Täna kui ma lõpuks saan olla kodus rohkem kui 3 päeva, ma otsustasin jagada teiega pilte ühe valitud sihtkoha kohta. Kuna mul on hetkel silme ees to-do list 20 tegevusega, siis pikka juttu ei tee ning lisan teile pilte Muskaadist, Dubaist ja Abu Dhabist. Need 3 sihtkohta võtsin ette ühe projekti raames, millest räägin kunagi hiljem. Seni aga nautige päikest ja minu pilte!

Hey all!

Hope you’re all well and enjoying spring! From April thru summer I as a skater have my off-season, meaning I get to to all the things I don’t have time for during the season. I’ll start off by naming the places I’ve been since the end of season and as of today 26.may.

Muscat, Oman

Dubai, UAE

Abu Dhabi, UAE

New York, USA

Berlin, Germany

Istanbul, Turkey

Malta Islands

And since it’s the first time in a very long time I have more than 3 days at home, I decided to share photos of one of the destinations. I chose my Arabic trip. I visited these three destinations due to a project I’m working on. I’ll share it in the future:).

Meanwhile I hope you enjoy the photos and the sun outside! 

 

Love, Jo