World Figure Skater

.New.York.City.

IMG_7817

Tõesti..mitte midagi muud ei oska panna pealkirjaks, kui kavatsen teiega jagada enda lemmikuid jäädvustusi sellest linnast. Hetkel ma istun rongis, millega ma sõidan Lääne-Soomest Helsinkisse, et kusjuures nende samade isikutega kohtuda, kes võimaldasid üldse selle blogi (PULS!!). Ja kuna ma sain lahendatud ühe kaasuse, mida ma juba pikemat aega olin edasi lükanud, otsustasin ka lisada kõigi positiivsete emotsioonidega seoses uue postituse siia. Seekord ma jagan teiega pilte enda lemmiklinnast New York City’st. See on koht, kus ma olen aastaid käinud treenimas. Hooaja sees ma sinna väga pole jõudnud, kuid hetkel veedan juba oma teise suve järjest just seal. Tegelikult juba ülehomme lendangi tagasi!

Pikemalt ei kirjuta, need pildid räägivad enda eest.

For real..how else would you caption a photo post about New York City? At this very moment I’m on a train coming from West-Finland to Helsinki. I’m meeting PULS people in Helsinki and since I finished solving a case related to my law studies I thought I might as well make a post here.. Why I chose to share photos about New York City is well because I’m going back in 2 days! I’m excited. It’s already my second summer, that I’m spending in NYC. I’ve been going there for training for years now and it has become one of my favourite places in the world.

I don’t think there’s any need to make a longer introduction, these snapshots speak for themselves!

Love, Jo