Comfort Without Zone

Lihtsad asjad

IMG_9432

Aasta 2018 on mõnusalt käima läinud. Sihid seatud, hoog sees ja nüüd jääb üle vaid liuelda.

Või on midagi puudu? Kaal ei hakanud kohe teisest jaanuarist nii liikuma, nagu me soovisime, konnast ei saanud kohe printsi või endiselt sõltume oma unsitustes kellesti teisest? Tegelikult ongi OK olla seal ja just täpselt seal, kus me omadega oleme. Paljudel on suured eesmärgid, kuhu suunas liikuda, aga on ka neid, kes julgevad kõva häälega välja öelda, et nad on otsinud seda “enda asja” ja pole siiamaani leidnud või tegelikult ei teagi mida nad päriselt tahavad. Oluline on edusamme märgata ka väikestes asjades – olgu see siis kas pisike päevane rutiinne õnnestumine, endale millegi tunnistamine või “see oli parim päev mu elus” saavutus.

Mõtlesin, et panen kirja mõned asjad, mis minu elus funkavad, kui nad mulle meelde tulevad.

  • Keskendu sellele, et ise paremaks saada, mitte ära võrdle ennast teistega. See kehtib minu jaoks küll igas eluvaldkonnas. Näiteks läheb toitumine lappesse – no ei aita see, et sõbrannal on ka kommikott padja all salaja peidus. Ainult siis läheb paremaks, kui ise olen saanud tervislikuma “ree peale” tagasi. Suhetes on kõige lihtsam alati võtta kaitsepositsioon stiilis “aga ta tegi või ütles mulle nii”. Elu muutub kui aru saada, mida või keda see inimene mulle endale peegeldab 😉
  • Seisa sirgelt ehk pea püsti!
  • Naerata võõrastele… jah ma teen seda vahel. Täitsa tore on endal 🙂
  • Lihtsalt ütle “EI”, kui sa ei taha midagi teha. See on kindlasti väga keeruline paljudele, aga mingil hetkel tuleb ära õppida oskus “EI” öelda.
  • Tee trenni selleks, et energiat tõsta. Sellel teemal võin ma tõenäoliselt kõik oma postitused kirjutadagi, aga selle lihtsa mõttega ma viimasel ajal ennast treenin. Teen nii, et meeldib ja ei pushi ennast üle.
  • Ütle “AITÄH” selle asemel, et öelda “mul on kahju”. Iga asi on millekski hea ja kui see ei ilmne kohe, siis mingi hetk on selge, et iga kogemuse eest tuleb pigem tänulik olla!

IMG_9433

Need kõik on tegelikult lihtsad asjad, mis ma siia kirja panin. Ma väga loodan, et keegi, kes seda praegu loeb, mulle neid meelde tuletab, kui mul paari nädala pärast treeninglaaris rasked hetked tulevad. Te kindlasti kuulete sellest lähiajal palju, seega hoiatan ette… Tõsine spordilaine on tulekul – need, keda see ei kõneta, pange #unfollow ja need kes on teemas #StayTuned 😉

 

La vida es maravillosa!

B