Goldmanni

Detsembri playlist

christmas-tumblr-photography-free-wallpaper-i-hd-images-background-u-happy-holidays-lights-cute-christmas-tumblr-photography-background-u-happy-holidays-best

On teada, et detsember juba iseenesest suht pidulik kuu: jõulupeod algavad varakult kuu alguses, advendid iga nädal, glögi ja piparkooke liitrite ja tonnide kaupa, see kõik käib asja juures. Aga ka muusika! Novembri lõpus/detsembri alguses käisin Londonis, kus see neetud “Let It Snow” mängis non-stop igas august, igas putkast, igas poes (hea, et enne koju tulin, kui jõudsin kellegi ära tappa 😀 ) Kui ei usu, et jõulumuusika võib olla ohtlik närvekahjustav – proovige kuulata seda päev otsa ja, luban, õhtul te hakkate vihkama kõiki ja kõike, haha.

Kui soovite ikkagi chill olla, siis siin on minu detsembri kuu valik. Enjoy!

 

  1. Viimase aja lemmik. Kohtume aastavahetusel kell 4 hommikul tantsides kuskil laua peal (hea kui mitte laua all 😉

2. Kui juba läks meelest ära, kes on Ed Sheeran ja kuidas ta in love with a shape of you, siin on midagi uut:

3. Kui Jõulud pole valged ilma George Michaeli *Last Christmas”, siis proovige näiteks tema “Father Figure”, alati töötab mu jaoks (isegi kui pole jõulud), ainult, kardan, et ühe lauluga te ei peatu, aga mida saab paremini olla, kui vannis nagu Cindy karjuda Freeeeeee-doooooom:

4.  Aga tagasi tantsuplatsile! Veidi araabia vibe’i – soovitan panna, kui keegi algab pagulaste teemat 😀

5. Super mõnus lugu, et alustada see tuntud “the morning after” :