Lenda kõrgelt!

Lumelauduri suvevaheaeg

IMG_4068

Tere, mina olen Siim Aunison – Eesti profilumelaudur, kes veedab talved lumistel mäenõlvadel ning suved armsal kodumaal. Sageli küsitakse minult, mis ma suvel teen: kas puhkan, käin rannas ja püüan kala või teen trenni ka (kuidas see küll lumeta välja näeb?)?

Tegelikult koosneb ka minu suvi erinevatest treeningutest, mis aitavad mul järgmisel hooajal mägedesse tugevamana naasta. Näiteks kuuluvad minu praegusesse treeningrutiini akrobaatika, jooksmine, jõusaali- ja batuuditrenn ning slacklining. Just viimasest mõtlesin täna paari lausega kirjutada, sest ilm on ilus, ning mis oleks parem, kui värskes õhus sportida.

Slacklining on minu jaoks väga oluline viis parandada tasakaalu, sest tegemist on põhimõtteliselt köiel kõndimisega ning erinevate tasakaalupooside võtmisega. Pealegi, selleks pole vaja muud kui koormarihma ning kahte tugevat puud. Pärast trenni on jalad valusad ja enesetunne hea, sest lisaks treeningule (see aktiveerib hästi süvalihaseid) on tegu ka korraliku eneseületusega! Seega, pane ennast proovile – vahet pole, kas tegeled jooksmise või mägironimisega: tulemus (kõik need spordist tulenevad õnnehormoonid) on seda väärt. Sportlikku nädalavahetust!